Főoldal

Adatvédelem

A WIENERBERGER kiemelt figyelmet fordít a vele kapcsolatba kerülők személyiségi jogainak és személyes adatainak védelmére.

Az alábbiakban tájékoztatjuk Önt arról, hogy adatait hogyan használjuk fel, ill. hogyan védjük honlapunkon.

1. Vevői adatok
A honlapon történő bármilyen regisztráció során a WIENERBERGER zRt. tudomására jutott bármely személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön regisztrációja során személyes adatait eljuttatja a WIENERBERGER zRt. részére, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a WIENERBERGER zRt. a regisztráció céljára és az ahhoz szükséges ideig nyilvántartsa és kezelje azokat. Cégünknél bármikor kérhet tájékoztatást személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti azok helyesbítését-, illetve törlését.

2. Személyes adatok továbbítása
A WIENERBERGER nem továbbítja az Ön adatait harmadik személynek, és nem teszi azokat hozzáférhetővé egyetlen harmadik fél számára sem.

3. Technikai adatok
Amikor Ön honlapunkra lép, webszerverünk automatikusan tárolja az Ön szokásos technikai összekötő adatait, melyek névtelenek. Ezeket az adatokat kizárólag látogatottsági statisztikák készítéséhez használjuk fel, melyekre azért van szükség, hogy honlapunkat folyamatosan tökéletesíteni tudjuk.

4. Linkek
Ez az adatvédelmi leírás kizárólag a WIENERBERGER weboldalára vonatkozik, azokra a felhasználói weboldalakra azonban nem, amelyekre honlapunkról link mutat.

5. Kérdések, észrevételek
Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon bizalommal a WIENERBERGER munkatársaihoz!
Kérdéseire igyekszünk mihamarabb választ adni, problémáit megpróbáljuk orvosolni, amilyen gyorsan csak lehetséges!

E-mail címünk: info@wienerberger.hu